Gedreven Hospitality Manager met een gezonde competitie en doelgericht.

CV gegevens

 • Plaats: Leersum
 • Laatste update CV: 08-02-2019
 • Branche: Horeca en Recreatie, Facilitaire dienstverlening, Overheid en Nonprofit
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 62 (11-04-1957)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

Divers

Gewenste functie

General Manager, Hotel Manager, Operations Manager

Persoonlijke motivatie

 Ik ben van een generatie die met veel talent en net zoveel hard werken goede en logische carrière sprongen kon maken. Ik heb wellicht het geluk gehad om aaneengesloten deze stappen te hebben mogen doorlopen.
Helaas is door verkoop en bedrijfsstaking in mijn laatste rol als algemeen manager hotel-conferentiebedrijf een kink in deze kabel gekomen waardoor het verwerven van een nieuwe werkomgeving met de huidige eisen niet meevalt.

Als geen ander onderken ik de kracht van beleving en zie met name in de servicegerichte hospitalitybedrijven altijd kansen om je te onderscheiden en efficiency slagen te maken.
Ik zie mijzelf als een organisch bouwer van organisaties die graag mensen de ruimte geeft om te groeien en eigen verantwoordelijkheid te nemen met als doel professionals af te leveren met gedegen kennis en inzicht in hun discipline. Gedreven, organisatiesensitief, communicator, optimisme en opofferings- bereidheid zijn enkele steekwoorden die mijn karakter kenmerken.
Ik zoek derhalve dan ook een nieuwe gerichte werkomgeving waarbij ik mijn talenten en vaardigheden kan aanwenden en met veel plezier mijn passie en zakelijke nuchterheid kan combineren. Ik neem graag verantwoordelijkheid en ben in staat met veel gedrevenheid en humor doelen te bereiken.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Gedreven jurist met brede belangstelling zoekt een baan met afwisseling.

  Laatste update CV: 16-07-2019
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Omschrijf mij als vooruitstrevend en enthousiast, maar weloverwogen en realistisch. Ik wil met mijn juridische kennis en ruime werkervaring, onder meer bij een zelfstandig bestuursorgaan, een wezenlijke bijdrage leveren aan de organisatie, waar ik als medewerker deel van uit maak. Ik ben goed in staat om complexe vraagstukken te analyseren en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Verder ben ik secuur,... Bekijk het complete CV

 • Ik zoek administratief / archiefwerk en heb een ruime werkervaring.

  Laatste update CV: 17-01-2019
  Plaats: Arnhem, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben op zoek naar administratief werk en/ of archiefwerk (eventueel gecombineerd) en ik heb een ruime werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers zoals gemeenten, provincies en het rijk. Nu werk ik met veel plezier bij Rock en Rolstoel Producties in Arnhem als vrijwilliger voor twee dagen in de week. Ik ben daar begonnen als administratief medewerker maar ik heb ook voor en achter de camera gestaan. Daarnaast houd... Bekijk het complete CV

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank