Verkoper Binnendienst / Commercieel medewerker wil direct weer aan de slag!

CV gegevens

 • Plaats: Westervoort
 • Laatste update CV: 25-01-2018
 • Branche: Handel, Administratief en Secretarieel, Commercieel Verkoop, Transport en Logistiek, Directie en Management
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 57 (18-04-1961)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

HAVO, MDS, Onderofficiers opleiding

Gewenste functie

Verkoper binnendienst, commercieel medewerker, inkoper, assistent inkoop, buyer, productmanager

Persoonlijke motivatie

WAT IS MIJN WERKERVARING?
Ik heb ruime werkervaring in: Verkoop Binnendienst, Klantenservice, Inkoop en Voorraadbeheer. Dankzij mijn flexibele werkhouding ben ik snel en breed inzetbaar.

Ik heb veel kennis vergaard en mijzelf zaken eigen gemaakt in verschillende branches: Zakelijke dienstverlening / Groothandel / Productie / Logistiek / Verpakkingen.

HOE ZIEN ANDEREN MIJ?
Men vindt mij een gedreven, behulpzame sociale collega die hart voor de zaak heeft. Kwaliteit leveren en klantgericht werken zijn vanzelfsprekend voor mij. 
Als ik commerciële kansen zie benut ik deze. Ik ga dan voor een lange termijn win / win relatie met klanten en leveranciers. Een tevreden klant is immers goud waard!

Als “spin in het web” ben ik gewend in hectische werkomgevingen te functioneren. Dus snel schakelen en prioriteiten stellen.

WELKE FUNCTIES KAN IK ZOAL VERVULLEN?
Dienstverlenende en commerciële BINNENDIENST functies:
Commercieel medewerker / Verkoper binnendienst / Klantenservice medewerker / Inkoper / Productcoördinator / (Logistiek) administratieve functies.

VOORKEUR EN WERKTIJDEN
Mijn voorkeur gaat uit naar een FULLTIME functie. Ik ben flexibel in werkdagen en werktijden en per direct beschikbaar.

WAAROM BEN IK EEN GESCHIKTE KANDIDAAT?
Tegenwoordig vraagt men flexibele, gedreven en loyale werknemers. Ik heb steeds open gestaan voor veranderingen en wil mijzelf blijven verder ontwikkelen. Daarom sta ik zeer zeker open voor bij- en omscholing. Ik kan goed zelfstandig werken, maar werk ook graag samen met gemotiveerde collega’s.

WAT ZIJN MIJN STERKSTE COMPETENTIES?
Een continue schakel tussen partijen met hands-on-mentaliteit - Analytisch - Administratief goed onderlegd - Stel klant en kwaliteit centraal - Heb oog voor structuur en detail – Behulpzaam en sociaal - Denk in oplossingen en mogelijkheden.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Gedreven jurist met brede belangstelling zoekt een baan met afwisseling.

  Laatste update CV: 28-01-2019
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Omschrijf mij als vooruitstrevend en enthousiast, maar weloverwogen en realistisch. Ik wil met mijn juridische kennis en ruime werkervaring, onder meer bij een zelfstandig bestuursorgaan, een wezenlijke bijdrage leveren aan de organisatie, waar ik als medewerker deel van uit maak. Ik ben goed in staat om complexe vraagstukken te analyseren en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Verder ben ik secuur,... Bekijk het complete CV

 • Ik zoek administratief / archiefwerk en heb een ruime werkervaring.

  Laatste update CV: 17-01-2019
  Plaats: Arnhem, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben op zoek naar administratief werk en/ of archiefwerk (eventueel gecombineerd) en ik heb een ruime werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers zoals gemeenten, provincies en het rijk. Nu werk ik met veel plezier bij Rock en Rolstoel Producties in Arnhem als vrijwilliger voor twee dagen in de week. Ik ben daar begonnen als administratief medewerker maar ik heb ook voor en achter de camera gestaan. Daarnaast houd... Bekijk het complete CV

 • Ervaren Financieel Administrateur Controller

  Laatste update CV: 27-10-2018
  Plaats: Oosterbeek, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

   Mijn interesse ligt bij het ondersteunen, motiveren en adviseren van mensen op verschillende gebieden. Ik ben zelfstandig, accuraat, structureel, betrouwbaar, loyaal, kan werken in teamverband, flexibel, stressbestendig, leergierig, representatief en heb doorzettingsvermogen. Bekijk het complete CV

 • Taxichauffeur

  Laatste update CV: 02-10-2018
  Plaats: Apeldoorn, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

   . Tijdens mijn werk als chauffeur heb ik gemerkt dat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb. Dit komt tot uitdrukking in de manier waarop ik omga met mijn passagiers en uiteraard het voertuig waar ik in rijd. Daarnaast ben ik stressbestendig en zeer klantvriendelijk en vind ik het fijn om met mensen om te gaan. Het dagelijks op de weg zijn en passagiers op een comfortabele manier op hun bestemming brengen... Bekijk het complete CV

 • Ervaren accountmanager op zoek naar een nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 16-09-2018
  Plaats: Zevenaar, Gelderland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Ik ben representatief en heb een jeugdige uitstraling. Ik houd ervan te communiceren met mensen, van personeelsleden op de werkvloer, tot de directeur van een grote onderneming. Mijn `gunninggehalte` is erg groot, waardoor verkopen mij in het bloed zit. Daarnaast beschik ik over leidinggevende capaciteiten, heb in de ICT bijna tien jaar leiding gegeven aan verkoop, technische dienst en planning. Op gebied van telefonie... Bekijk het complete CV

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank