Specialist Ouderengeneeskunde of Kaderarts

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zinzia Zorggroep
 • Plaats: Wageningen
 • Plaatsingsdatum: 26-01-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Verpleegkundige in de thuiszorg

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime verpleegkundige in de wijk ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens de indicatie van cliënten. Je werkt samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s uit jouw team. De werkzaamheden, in verschillende complexe situaties, verricht je bij de cliënt thuis:Opstellen van zorgplannen voor cliënten; Zorgcoördinatie; Verzorgen en begeleiden van cliënten en de verzorgende; Medisch specialistische verpleging in de thuissituatie.

  Olympia Uitzendbureau
 • Wijk ziekenverzorgende

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De zorg is bij iedere cliënt weer anders. Als fulltime wijk ziekenverzorgende ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens de aangegeven indicatie. Je werkt samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s uit jouw team. De werkzaamheden, in verschillende complexe situaties, verricht je bij de cliënt thuis. Je fungeert als eerste aanspreekpunt, coördineert, verzorgt, begeleidt en verricht medisch-verpleegkundige en preventieve werkzaamheden.

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime verzorgende niveau 3

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De zorg is bij iedere cliënt anders. Als parttime medewerker verzorging ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens de indicatie. Je doet je werk, in laag complexe situaties, bij de cliënt thuis. Je biedt ondersteuning bij de lichamelijke verzorging en je begeleidt de cliënt. Daarnaast werk je met de cliënt aan zijn zelfredzaamheid.

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime Verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als verpleegkundige bij onze opdrachtgever in regio Nijmegen ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan de bewoners van jouw afdeling. De bewoners van deze afdeling hebben somatische, psychische maar ook psychogeriatrische aandoeningen. Dit betekent dat het belangrijk is dat jij precies weet hoe je hen kan benaderen en het gedrag zo weet te beïnvloeden, dat deze aansluit bij de belevingswereld van de bewoner. Je weet precies wat er speelt op de afdeling en welke zorg de bewoners...

  Olympia Uitzendbureau
 • Helpende zorg niveau 2!

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Bij verschillende zorginstellingen in Nijmegen zijn we op zoek naar parttime Helpende niveau 2, die graag willen flexen. Het gaat om ouderenzorg op Somatische of PG afdelingen.

  Olympia Uitzendbureau

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank