Specialist Ouderengeneeskunde of Kaderarts

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zinzia Zorggroep
 • Plaats: Wageningen
 • Plaatsingsdatum: 26-01-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Een toenemend aantal kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag woont zelfstandig thuis of in een zorginstelling. Je werkt in onze intramurale locaties en extramuraal. In onze eigen locaties en in verzorgingshuizen waarmee wij een samenwerkingscontract hebben ben jij de behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe zorgvragen. In de eerstelijn ondersteun je de huisartsen ten behoeve van de zelfstandig wonende ouderen met complexe zorgvragen. Je werkt samen met verschillende professionals en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen, programma's. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Je draait mee in de 24 uurs bereikbare dienst.

Gestelde eisen

Ben je bevlogen, zelfstandig en ondernemend met hart voor de ouderenzorg? Geloof je in de kracht van een goede multidisciplinaire samenwerking en wil je je daarvoor inzetten? Ben je flexibel, enthousiast, vernieuwend, ambitieus en wil je blijven groeien in jouw vak? Ben je verbindend en draag je bij aan eenheid en werkplezier in een team? Heb je een geregistreerd artsendiploma aangevuld met de specialisatie Specialist Ouderengeneeskunde of ben je een Specialist Ouderengeneeskunde en in het bezit of hiermee in afronding van een Kaderopleiding Opleiden, Palliatief of 1e lijn. Dan pas jij in de vakgroep Specialist Ouderengeneeskunde van Zinzia!
We vinden het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: analytisch denken, kwaliteitsbewustzijn, organisatiesensitiviteit, samenwerken en uitdrukkingsvaardigheid.

Uren

Minimaal 28 uur

Meer informatie

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen.

Wat bieden wij?
Een brede functie in een dynamisch werkveld. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Heb je interesse in het doen van wetenschappelijk onderzoek? Wij faciliteren dit graag!
Het salaris voor de SO bedraagt maximaal € 6.261,70 per maand (salarisgroep FWG 70) bij een fulltime dienstverband. Het salaris voor de kaderarts bedraagt maximaal € 7.568,26 bij een fulltime dienstverband. Het genoemde bruto salarisbedrag is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT en daarnaast bieden wij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Ben jij geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij Zinzia krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Informatie over Zinzia Zorggroep

Zinzia ondersteunt oudere mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Met onze zorg sluiten wij......
Lees meer over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Helpende plus in Arnhem

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een woon- en zorghuis in Arnhem zoeken we per direct flexibele helpende/verzorgenden. Het is een functie waarbij je zelfstandig moet kunnen werken. Het gaat om nacht, dag en avonddiensten. Tijdens de nachtdiensten is er altijd een achterwacht aanwezig in het appartement onder de woonvorm. Als helpende draag je bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van de bewoners. Hierbij ga je uit van hun persoonlijke zorgplan. De werkzaamheden kunnen bestaan uit: het huishouden, de persoonlijke...

  Olympia Uitzendbureau
 • Helpende zorg niveau 2 Nijmegen!

  Toegevoegd op 15-02-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Bij verschillende zorginstellingen in Nijmegen zijn we op zoek naar parttime Helpende niveau 2, die graag willen flexen. Het gaat om ouderenzorg op Somatische of PG afdelingen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Verpleegkundige regio Nijmegen

  Toegevoegd op 15-02-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Hoe welkom wil je je voelen? Onze opdrachtgever in regio Nijmegen zit te springen om jouw hulp en vakkennis! Als je in dit team komt dan merk je meteen dat ze zich verantwoordelijk voelen om goede zorg te verlenen. De bewoners van deze afdeling hebben somatische, psychische maar ook psychogeriatrische aandoeningen. Dat betekent dat het belangrijk is dat jij precies weet hoe je hen kan benaderen en het gedrag zo weet te beïnvloeden dat deze aansluit bij de belevingswereld van de bewoner. Nu...

  Olympia Uitzendbureau
 • ANIOS losse diensten Acute Psychiatrie

  Toegevoegd op 14-02-2018 door TMI

  Vacature ANIOS Acute Psychiatrie regio ZutphenHeb jij als basisarts al reeds ervaring opgedaan in de psychiatrie? Of heb je affiniteit met de psychiatrie en zou je graag ervaring op willen doen op dit vlak? Meld je dan aan voor de TMI Artsenpoule en werk wanneer het jou uitkomt!De functieBinnen de Acute Psychiatrie bieden we diensten bij een overkoepelende zorgorganisatie in regio Zutphen. De gezondheidsinstelling biedt ambulante, poliklinische, deeltijd en intensieve...

  TMI
 • ANIOS losse diensten Acute Psychiatrie

  Toegevoegd op 14-02-2018 door TMI

  Vacature ANIOS Acute Psychiatrie regio WinterswijkHeb jij als basisarts al reeds ervaring opgedaan in de psychiatrie? Of heb je affiniteit met de psychiatrie en zou je graag ervaring op willen doen op dit vlak? Meld je dan aan voor de TMI Artsenpoule en werk wanneer het jou uitkomt!De functieBinnen de Acute Psychiatrie bieden we diensten bij een overkoepelende zorgorganisatie in regio Winterswijk. De gezondheidsinstelling biedt ambulante, poliklinische, deeltijd en...

  TMI

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank