Docent Natuurkunde

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Arnhem
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Neem jij als docent Natuurkunde de weerstand weg bij jouw leerlingen?

Maandag® Arnhem heeft een eigen onderwijsvestiging gekregen en daar zijn wij erg blij mee. Zo kunnen wij nog beter de onderwijssector bedienen met de docenten die al voor ons werkzaam zijn en die nog voor ons gaan/willen werken.

Wij willen graag ons team uitbreiden en zijn daarom op zoek naar docenten Natuurkunde die een 1e of 2e graad bevoegdheid hebben (of in afrondende fase van de opleiding).

Geen dag is hetzelfde binnen het onderwijs. Elke dag sta jij als docent Natuurkunde weer voor nieuwe uitdagingen; hoe houd ik orde in mijn klas, hoe krijg ik mijn leerlingen gemotiveerd en weet ik ze te boeien voor het vak Dit is elke dag weer een verassing! Voorbereiding op je lessen is daarin het halve werk en dat weet jij als geen ander.

Je begroet je leerlingen voordat zij de klas binnen komen en neemt de eventuele weerstand weg. Je begint je les met een stukje theorie over Natuurkunde, om vervolgens de leerlingen aan het werk te zetten. Naast het geven van demonstraties of proeven, weet jij aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Dit doe jij door ze te laten zien dat overal om zich heen ze te maken hebben met Natuurkunde. Onderwerpen als weerstand, energie en massa's weet jij dan ook te vertalen naar de praktijk.

Mentor klassen en vergaderingen kunnen behoren tot je takenpakket, echter ligt jouw passie niet in deze randzaken maar in het doceren en inspireren van leerlingen voor het vak Natuurkunde. Lijkt het jou leuk om de sfeer te proeven binnen diverse onderwijsinstellingen, waarbij een vast dienstverband bij Maandag® bespreekbaar zijn?

Voel jij geen weerstand om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur dan je CV naar franka.vanderweerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760.

Gestelde eisen

• Je hebt een 1e, 2e graad of bijna afgeronde opleiding Natuurkunde

• Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

• Minimaal 1 jaar werk/stage- ervaring binnen het onderwijs

• Beschikbaar voor minimaal 0,5 FTEAanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 623 228 760

Informatie over Maandag® Arnhem

Maandag® Arnhem
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Docent Groen

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Arnhem

  Voor verschillende MBO scholen ben ik op zoek naar docenten Groen. Als docent Groen treed je bij Maandag in dienst en word je gedetacheerd op verschillende scholen. De docent Groen die wij zoeken is een echte natuurliefhebber, heeft passie voor het vak en is het liefst altijd buiten. Als docent Groen begeleid je studenten tijdens projecten en denk je mee in hun ontwikkeling. Je geeft les en ontwikkelt materialen die nodig zijn voor de les. 

  Maandag®
 • Docent Nederlands

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Arnhem

  Voor verschillende MBO scholen ben ik op zoek naar docenten Nederlands. Als docent Nederlands draag jij bij aan de ontwikkeling van je leerlingen. Je verfijnt de kennis van de leerlingen omtrent de Nederlandse taal en literatuur. Jij coacht en begeleidt voortdurend. 

  Maandag®
 • Docent Nederlands schooljaar 2019/2020

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Arnhem

  Ligt jouw passie bij onze mooie taal en vind je het leuk om dit over te brengen op leerlingen? Ben jij degene die altijd je vrienden attendeert op spelfouten op Whatsapp? Jij hebt een voorliefde voor de Nederlandse taal en vindt het leuk om dit over te brengen op leerlingen in het VO en MBO/HBO.Scholen zijn volop bezig met de formaties voor volgend schooljaar. Zodoende zijn wij ook op zoek naar docenten Nederlands om ons team mee te versterken. Als docent Nederlands krijg jij geen genoeg...

  Maandag®
 • Intern Begeleider

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Arnhem

  Jij helpt graag om de zorgstructuur binnen een school te versterken. Je zorgt ervoor dat de leerkrachten zich verder ontwikkelen door ze te adviseren welke aanpak ze kunnen gebruiken. Jij draagt graag zorg voor de leerlingen door in samenspraak met de ouders en leerkrachten een behandelplan op te stellen.Als intern begeleider binnen het speciaal onderwijs heb jij de taak om te zorgen dat de leerlingen zich binnen de school kunnen ontwikkelen. Door middel van handelingsgericht werken weet jij...

  Maandag®
 • Docent technische vakken

  Toegevoegd op 21-03-2019 door Maandag® Arnhem

  Ben je op zoek naar een nieuwe Maandag?Wij zijn op zoek naar docenten techniek die kennis hebben van algemene techniek, installatietechniek, mechatronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of PIE (Produceren, Installeren, Energie). Je hebt affiniteit met het VMBO en het MBO en vindt het leuk om je kennis op een creatieve manier over te dragen op de leerlingen. Lessen techniek zijn vaak praktijkgericht maar ook de theorie weet je feilloos over te brengen. We hebben iemand nodig die...

  Maandag®

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank