Docent Lichamelijke Opvoeding

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Arnhem
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 09-02-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Tijdelijke Trainer per 23 september bij DHL

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? DHL Express gaat bestaande Servicepoints trainen in een nieuw systeem om zendingen te verwerken. Om dit te kunnen doen zullen 900 bestaande Servicepoints een separaat systeem gaan hanteren en een los hardwareset (tablet) gaan krijgen. Deze uitrol en uitleg zal gedaan worden door jou! De bedoeling is dat ieder Service Point fysiek getraind gaat worden. Dus je gaat lekker met je auto (die van je DHL krijgt) naar de verschillende Servicepoints om training te geven in het...

  YoungCapital
 • Docent Engels 1e graad

  Toegevoegd op 19-08-2019 door Maandag® Arnhem

  Ben jij 1e graads docent Engels en weet jij studenten te enthousiasmeren voor de Engelse taal? Ben je vanaf volgend schooljaar beschikbaar en ben je op zoek naar zowel vastigheid als diversiteit? Wij zoeken een gepassioneerd docent Engels voor diverse projecten bij HBO en MBO scholen in de regio. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kom je op verschillende scholen terecht en geef je les aan verschillende doelgroepen. Als docent weet je de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en...

  Maandag®
 • Docent Techniek

  Toegevoegd op 19-08-2019 door Maandag® Arnhem

  In jouw rol als docent Techniek ben jij continu druk met het creëren van een uitdagende leeromgeving voor de leerlingen. Je neemt ze mee in zowel theorie als praktijk. Anderen motiveren is waar jij goed in bent. Je hebt in een les natuurlijk overwicht en ook zie je het als een uitdaging les te geven aan een pittige groep met leerlingen. Je bereidt ze voor op hun plek in de maatschappij.

  Maandag®
 • Docent Nederlands

  Toegevoegd op 19-08-2019 door Maandag® Arnhem

  Voor verschillende MBO scholen ben ik op zoek naar docenten Nederlands. Als docent Nederlands draag jij bij aan de ontwikkeling van je leerlingen. Je verfijnt de kennis van de leerlingen omtrent de Nederlandse taal en literatuur. Jij coacht en begeleidt voortdurend. 

  Maandag®
 • Docent ICT

  Toegevoegd op 19-08-2019 door Maandag® Arnhem

  Voor volgend schooljaar ben ik ter versterking van onze pool op zoek naar een docent ICT voor in het MBO en het voortgezet onderwijs. Als docent ICT inspireer, prikkel en enthousiasmeer jij je studenten. Jij geeft je studenten de handvatten om hun talenten te kunnen ontwikkelen. Jij zorgt ervoor dat studenten het vak ICT in de vingers krijgen.

  Maandag®

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank