Projectleider Energie Ateliers

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Arnhem
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 08-11-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Jij bent als projectleider energie verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van de ateliers. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan een ambtelijke werkgroep Regionaal Energie Strategie (RES), over inzet van ateliers en vertaalt de uitkomsten naar bouwstenen voor de besluitvorming.

Jij bent inzetbaar op atelier gerelateerde activiteiten, bijvoorbeeld het informeren van Colleges en Raden over resultaten van het ontwerpproces.


Om de oorzaken van klimaatverandering tegen te gaan, maken overheden en maatschappelijke partners klimaat- en energieafspraken in een nationaal Klimaatakkoord. In juni 2019 moet er een aanbod liggen per regio. Dat aanbod heeft betrekking op de hoeveelheid hernieuwbare energie die de regio opwekt en het potentieel en aanbod van duurzame warmte.

Gestelde eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde WO opleiding;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan in een functie als procesmanager/procesregisseur/procesbegeleider;
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in de functie als projectmanager/projectleider;
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring binnen de energietransitie en/of energiesector;
 • Je bent beschikbaar vanaf 2 januari 2019 voor ongeveer 24 uur per week.


Aanbod
Projectleider Energie Ateliers

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 119 256

Informatie over Maandag® Arnhem

De standplaats van deze functie is de Achterhoek. Neem bij interesse contact met mij op!Je kunt bellen naar 06 12 11 92 56 of mailen naar charlotte.roeterdink@maandag.nl of je kunt rechtstreeks solliciteren.Neem voor 24 november contact met mij op.

Maandag® Arnhem
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Backoffice medewerker burgerzaken

  Gisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Maandag® Arnhem is op zoek naar een backoffice medewerker burgerzaken. Het takenpakket bestaat o.a. uit het beheren en onderhouden van de applicaties en geautomatiseerde systemen (BRP-bestanden), maken en verwerken van akten van de burgerlijke staat, het beoordelen van brondocumenten en het verstrekken van informatie aan burgers. Ook draag je vanuit jouw functie bij aan de ontwikkelingen en vernieuwingen binnen het team burgerzaken. 

  Maandag®
 • Beleidsmedewerker jeugd

  Gisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Maandag Arnhem zoekt voor tijdelijke opdrachten beleidsmedewerkers in het sociaal domein!Als beleidsmedewerker jeugd ken je alle ins en outs over de jeugdwet. Je adviseert het bestuur en wethouders over het onderwerp jeugd en zorgt ook voor de uitvoering hiervan. Door jouw probleemoplossend vermogen weet je passende oplossingen te bedenken. Middels het contact met andere vakdisciplines, werkgroepen en betrokken ketenpartners bouw jij een flink netwerk op. Met jouw duidelijke visie en...

  Maandag®
 • Medewerker terugvordering en verhaal

  Gisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Voor een gemeente in de provincie Gelderland ben ik op zoek naar een medewerker terugvordering en verhaal. De functie is voor 24 uur per week tot het einde van het jaar.In deze functie ligt jouw verantwoordelijkheid bij het beoordelen, rapporteren en terugvorderen van te veel verstrekte of onterechte uitkeringen. Je treft betalingsregelingen, voert (her)onderzoek uit, en overlegt met diverse afdelingen zoals juridische zaken en handhaving.

  Maandag®
 • Projectleider programma Versnelling Sanering Asbestdaken

  Gisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Vanaf 2025 geldt een landelijk verbod op asbestdaken. Daarom ben ik op zoek naar een projectleider voor het programma Versnelling Sanering Asbestdaken. Er is een versnellingsplan opgesteld om, de "asbestdaksaneermarkt" aan de vraag-én de aanbodkant te versterken. Hier zoek ik twee projectleiders voor die de betrokkenheid van de Gelderse gemeenten bij de aanpak versnelling asbestdaken kunnen vergroten zodat zij hun rol en verantwoordelijkheid op dit dossier beter kunnen...

  Maandag®
 • Assetmanager/portefeuillehouder vastgoed

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland ben ik op zoek naar een assetmanager/portefeuillehouder vastgoed. Je komt in een grote dynamische gemeente te werken waar veel gebeurt. De opdrachtgever beheert een circa 600 gebouwen en circa 500 terreinen, meestal met een maatschappelijk doel. Voor de functie portefeuillehouder vastgoed ben je eigenaar/beheerder van een 100-tal adressen. Je zorgt dat de gebouwen in goede conditie blijven en dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Verder ben...

  Maandag®

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank