Manager Huisartsendienst (28 - 32 uur)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Onze Huisartsen
 • Plaats: Velp Gld
 • Plaatsingsdatum: 08-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Onze Huisartsen is een regionale organisatie van, voor en door huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie draagt bij aan het verhogen en waarborgen van de kwaliteit, bereikbaarheid en doelmatigheid van de 24-uurs huisartsenzorg voor patiënten in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende vraagstukken. Onze Huisartsen wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen. Het bieden van zorg tijdens avond, nacht en weekenden alsmede ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ patiënten zijn speerpunten. Er zijn circa 200 huisartsen aangesloten bij Onze Huisartsen en er werken ongeveer 125 medewerkers verdeeld over vijf werkmaatschappijen: Onze Huisartsen BV, Huisartsendienst Arnhem BV, Ketenzorg Arnhem BV, GGZorg BV en Kwaliteit en Innovatie (KEI) BV.

De Huisartsendienst Arnhem BV verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden. Tijdens deze momenten is er een professioneel team van triagisten, PA’s, huisartsen en chauffeurs actief. De Huisartsendienst bestrijkt een gebied van ruim 439.000 inwoners en kent een drietal posten, te weten in Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Zevenaar en heeft een centrale meldkamer, gevestigd op de post in Arnhem-Zuid.

Gestelde eisen

De functie:

Als Manager Huisartsendienst ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden.

 • Je ontwikkelt beleids- en jaarplannen, bewaakt en geeft sturing aan het vastgestelde beleid, stelt de begroting op en bent financieel verantwoordelijk voor het budget.
 • Je geeft leiding aan 2 teammanagers die verantwoordelijk zijn voor dagelijkse aansturing van de medewerkers (ca 65) op de huisartsenposten.
 • Bewaken van en sturen op kwaliteit en veiligheid is een belangrijk onderdeel van je functie inclusief het toezien op een correcte klachten-, VIM en calamiteiten afhandeling en het initiëren van daaropvolgende verbeteracties.
 • Je maakt onderdeel uit van het MT waarin je naast het vertegenwoordigen van de Huisartsendienst een bijdrage levert aan de strategie en beleid van Onze Huisartsen als geheel.
 • Je vertegenwoordigt de Huisartsendienst in de overleggen met bekostigende instanties, andere zorgorganisaties, de gemeentes en participeert in regionale en landelijke overlegvormen.
 • Je rapporteert aan de algemeen directeur. 
Wij vragen:

Daarnaast is een ruime ervaring in een soortgelijke functie in het werkveld van zorg- en/of belangenorganisaties vereist.
 • Je bent organisatorisch sterk, hebt een visie op verdere ontwikkeling van de huisartsenzorg in het algemeen en de huisartsendienst in het bijzonder en weet dit om te zetten naar concrete plannen.
 • Je bent een inspirerend leidinggevende maar ook een stevige gesprekspartner voor alle betrokken professionals en partijen bij de organisatie.
 • Verder heb je voldoende financiële kennis en ervaring die nodig is voor de bedrijfsvoering van de huisartsendienst, de contacten met de controller en de zorgverzekeraars.

Uren

28 - 32 uur p.w.

Meer informatie

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige baan, een dynamische (werk)omgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt samen met enthousiaste en betrokken professionals op diverse niveaus zowel in- als extern.

De CAO Huisartsenzorg is van toepassing en het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingedeeld in schaal 12 vanaf € 4.696,- met een maximum van € 6.004,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Eric Scheppink, algemeen directeur, telefoon 06-51289705.

Direct reageren kan natuurlijk ook, mail dan je CV met je motivatiebrief via onderstaande button. Reageren op deze functie is mogelijk tot en met 30 juni a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Informatie over Onze Huisartsen

De organisatie Onze Huisartsen is ontstaan door een fusie tussen de Huisartsenvereniging Arnhem (HVA), de Zorggroep Arnhem en de Coöperatieve Huisartsendienst Regio Arnhem (CHRA). Het doel van deze fusie is het verhogen van de kwaliteit van zorg, het tegengaan van versnippering van de eerstelijnszorg en het creëren van een organisatie die een......
Lees meer over Onze Huisartsen

Onze Huisartsen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Wondverpleegkundige Nijmegen – 24 uur per week

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Wondverpleegkundige NijmegenHeb jij de opleiding tot wondverpleegkundige afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een interessante vacature voor je bij een specialistische thuiszorgorganisatie in Nijmegen! De functie is voor 24 uur per week, waarbij je enkel overdag werkt op doordeweekse dagen.Wondverpleging binnen de organisatieAls wondverpleegkundige heb je een coördinerende en consulterende taak op vlak van wondverzorging. Door goede en snelle...

  TMI
 • Verzorgende IG wijkzorg Arnhem – vanaf 16u p/w

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verzorgende IG wijkzorg regio ArnhemLever jij als verzorgende IG graag het liefst de zorg bij cliënten thuis? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Arnhem? Dan hebben wij een interessante vacature voor je! Je komt te werken op basis van detachering via TMI. Dat betekent dat we je zeer aantrekkelijke voorwaarden kunnen bieden, bijvoorbeeld een goed salaris en een leaseauto. Interesse? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature!Jouw werkzaamhedenAls...

  TMI
 • Verpleegkundige (mbo) wijkzorg Arnhem

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Verpleegkundige wijkzorg regio ArnhemLever jij als verpleegkundige graag het liefst de zorg bij cliënten thuis? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Arnhem? Dan hebben wij een interessante vacature voor je! Je komt te werken op basis van detachering via TMI. Dat betekent dat we je zeer aantrekkelijke voorwaarden kunnen bieden, bijvoorbeeld een goed salaris en een leaseauto. Interesse? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature!Jouw werkzaamhedenAls...

  TMI
 • Keuringsarts regio Arnhem (16 – 40u p/w) | Bepaalde tijd

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Keuringsarts in regio ArnhemVoor een landelijk actieve zorginstantie zoeken wij ambitieuze artsen die op projectbasis aan de slag willen als keuringsarts. Heb jij affiniteit met bedrijfsgeneeskunde en beschik je over sterke communicatie en adviesvaardigheden? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! De functie is voor 16 tot 40 uur per week ter vervanging van een uitgevallen arts.Over de functieAls keuringsarts lever je een belangrijke bijdrage aan het behoud van de...

  TMI
 • Sedatie Praktijk Specialist 24-32 uur p/w in Doetinchem

  Toegevoegd op 12-07-2019 door TMI

  Vacature Sedatie Praktijk Specialist in DoetinchemVoor een ziekenhuis, die jaarlijks tussen de 11.000 en 12.000 patiënten opereert, in de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een Sedatie Praktijk Specialist. De functie is voor 24 – 32 uur per week. Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen bieden, waaronder een bovengemiddeld salaris en de optie tot een leaseauto!Jouw functie als Sedatie Praktijk SpecialistJe...

  TMI

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank