Leer programmeren met ons online platform en start in het Java IT-traineeship!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 03-03-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Functieomschrijving


Let op: Het Java IT-Traineeship start 30 april 2018. Lukt het niet deze startdatum te beginnen of wil jij je liever ontwikkelen in een ander IT-traineeship? Regelmatig starten er diverse traineeships! Neem contact met ons op via 023-8000144 of it-traineeship@youngcapital.nl.

Online voorbereiding
Via ons online platform kun je aan de slag met exclusieve betaalde content. Zo kun je jouw ambitie een boost geven en ons overtuigen van jouw enthousiasme en inzet. Maak goed gebruik van deze kans: als blijkt dat je geen inzet toont kan je licentie komen te vervallen! Deze video's, quizzen en opdrachten stomen je klaar voor het maken van een eigen applicatie.

IT-traineeship bij YoungCapital Professionals
In onze tweejarige IT-traineeships word jij opgeleid tot gecertificeerd programmeur mét praktijkervaring. Je start met een training van zeven weken, waarvoor je een studievergoeding ontvangt. Onderwerpen die in de Java training worden behandeld zijn o.a. Java Fundamentals, Spring MVC, Scrum, databases. JavaScripts, testing. Naast theoretische verdieping word je individueel uitgedaagd met praktijkopdrachten. Het trainingsdeel sluit je af met een eindproduct en het behalen van het 1ZO-808 Java SE8 Programmer- en Scrum-certificaat.

Jouw start bij de opdrachtgever
Na zeven weken intensieve training ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt. Je wordt vanaf de eerste werkdag begeleid door een Senior Developer. Zodra je daar bent gestart, ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de technische skills die je opdoet tijdens het traineeship zetten wij ons in voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling met behulp van een persoonlijk leiderschapstraject en een Talentmanager. Met de talentmanager bereid je je bijvoorbeeld voor op gesprekken bij opdrachtgevers en stel je persoonlijke leerdoelen op. De Talentmanager is jouw directe aanspreekpunt én coach bij YoungCapital.

Bekijk de IT-traineeshippagina voor ervaringen van onze huidige trainees en meer info.


Wat wij bieden:


 • Gratis oefenen met Java via ons professionele online platform
 • Een intensief tweejarig IT-traineeship tot Java programmeur
 • 7-weekse opleiding met certificering in PSM1 (Scrum) en 1ZO-808 Java SE8 Programmer
 • Een carrièrestart als Junior software developer bij jou in de buurt
 • Vanaf de eerste werkdag een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Studievergoeding en overnachtingsmogelijheid tijdens de trainingsperiode
 • Doorgroeimogelijkheden tot o.a. senior developer, app developer, teamleider, scrum master
 • Persoonlijk leiderschapstraject en individuele begeleiding door een Talentmanager


Wat wij vragen:


 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding
 • Bij voorkeur een opleiding in een IT- of bètarichting
 • Geen werkervaring vereist
 • Aantoonbare affiniteit met IT (bijvoorbeeld door (zelf)studie)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Sterk gemotiveerd, analytisch, nauwkeurig en fulltime beschikbaar vanaf startdatum traineeship


Selectieprocedure
De selectieprocedure bestaat uit een telefonische intake, 15 uur inzet via het online platform, kennismakingsgesprek(ken) en een assessment (persoonlijkheids- en capaciteitentest en presentatie).

Tip!
Een sterke motivatie is belangrijk voor ons! Laat jouw IT-affiniteit en ervaring terugkomen in jouw motivatie en cv.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Inkoop- en Marketingassistent Fulltime (40)

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een groot distributiebedrijf gelegen in Beuningen zoeken wij een Inkoop- en Marketingassistent (Fulltime) met een uitstekend gevoel voor cijfers die goed is in Excel.Wat zijn de belangrijkste taken:Administratie: je maakt nieuwe artikelen in de database aan, je verwerkt en verspreidt wijzigingen in conditie afspraken en je bereidt prijslijsten voor; Communicatie: je hebt informatief contact met leveranciers en bent een intern aanspreekpunt voor product- en prijsinformatie; Analyse:...

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime medewerker Klantenservice Nijmegen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als full time Customer Service Agent in de logistieke sector in Nijmegen zorg je, samen met je directe collega’s, voor een optimale pro-actieve benadering van onze klanten. Je voorziet klanten o.a. van orderinformatie met betrekking tot zendingen en je zorgt ervoor dat de klachtenafhandeling perfect verloopt. Je contacten, die je in deze functie hebt, zijn zeer divers: contact met leidinggevenden, met de klant over bijvoorbeeld facturen, tarieven en klachten. Daarnaast zal je een...

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime backoffice medewerker Veenendaal

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime backoffice medewerker ben jij diegene er voor zorgt dat het product 100% goed de deur uit gaat.Jij bent de customer service medewerker die contact heeft met de monteurs, klanten en de leveranciers. Jij bent de binnendienst medewerker die er voor zorgt dat de klanten tevreden zijn en hun service krijgen die zij verdienen. Op administratief gebied controleert jij de orders en ben jij verantwoordelijk voor de aftersales. Kortom een functie waarbij je telefonisch als administratief...

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime Grondwerker Omgeving Veenendaal

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een relatie van Olympia in de omgeving van Veenendaal zijn wij op zoek naar een grondwerker die fulltime beschikbaar is. In opdracht van de uitvoerder/monteur voer je graafwerkzaamheden uit. Tevens assisteer je de monteur bij het plaatsen, monteren en in werking stellen van distributie-installaties en –systemen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime commercieel medewerker Veenendaal

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime commercieel medewerker binnendienst ben jij mede verantwoordelijk voor de verkoop van het product in de regio. Je zal gaan starten als junior verkoop binnendienst en uiteindelijk bestaat de mogelijkheid om door te groeien als buitendienst medewerker.Jij bent diegene die acquisitie zal gaan plegen en tevens zal jij de afspraken na gaan bellen en een stuk backoffice beheren. Bij goed functioneren zal jou een vaste aanstelling binnen het bedrijf aangeboden worden.

  Olympia Uitzendbureau

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank