Volg het traineeship tot IT- consultant (in Oost Nederland)

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Hoofddorp
 • Plaatsingsdatum: 18-03-2020
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Wat doet een Informatie Analist (IT- consultant)?
Jij bent de schakel tussen het management en de IT-afdeling binnen een organisatie. Het is belangrijk dat beide partijen op één lijn liggen op het gebied van IT, en daar ga jij voor zorgen. Hoe? Door bij de IT-afdeling en het management uit te vragen wat de wensen zijn en waar de mogelijkheden liggen. Als je hen het hemd van het lijf hebt gevraagd, ga je onder andere aan de slag met requirementanalyses, use én user cases. Alle uitkomsten voeg je samen in een plan van aanpak, die je presenteert aan het management en de IT-afdeling.

Bootcamp en praktijkervaring
Nog niet helemaal duidelijk hoe jij als Informatie Analist te werk kunt gaan? Geen paniek, je start het traineeship met een bootcamp van zeven weken. Hier leer je alles over: scrum, agile, IREB, business analyse, ISTQB, UML, use(r) cases en systeemarchitectuur.

Na de bootcamp kun je aan de slag bij één van de opdrachtgevers. Hier kun je al het geleerde toepassen in de praktijk. Na twee jaar heb jij het traineeship afgerond en heb je voldoende kennis om je carriére als Informatie Analist door te zetten.

Begeleiding
Je staat er niet alleen voor als trainee informatie-analist. Het hele traject wordt je ondersteund door je eigen talentmanager, die helpt je met je persoonlijke ontwikkeling. Dat geldt ook voor het Take Charge-ontwikkelingstraject. De senior bij jouw opdrachtgever helpt je met jouw IT-skills.

Is dit traineeship toch niet helemaal je ding? En wil je een ander traineeship volgen? Bekijk dan hier alle IT-traineeships.

Corona-update
Ondanks het Coronavirus blijven wij op zoek naar IT-talent. Indien de situatie erom vraagt, zullen wij op een creatieve manier invulling geven aan de start van de klas, zoals bijvoorbeeld een digitale aftrap. Sollicitatiegesprekken zijn online en op afstand mogelijk. Heb je hier vragen over? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag.

Nieuwsgierig geworden naar onze IT Traineeships? Aankomende vrijdag 3 april 2020 van 11.00 - 12.00 uur geven wij een webinar met alle ins- en outs over de mogelijkheden, de huidige selectieprocedure in deze onzekere tijd en beantwoorden wij al jouw vragen! Meld je nu aan via: https://next.youngcapital.nl/events/next.

Wat wij bieden

 • Een traineeship tot informatie-analist bij YoungCapital NEXT in Noord-Oost Nederland;
 • Een brutomaandsalaris van € 2.400,- zodra je start bij de opdrachtgever;
 • Erkende certificaten die je nodig hebt om als informatie-analist aan de slag te gaan;
 • Je eigen talentmanager, en begeleiding on the job door een senior.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je kunt laten zien dat je IT leuk vindt, door bijvoorbeeld stages en projecten;
 • Analytisch, communicatief en verantwoordelijkheid kunnen dragen;
 • Je spreekt goed Nederlands.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

36 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • BSO/KDV Pedagogisch Medewerker, Arnhem

  Vandaag geplaatst door Zorgwerk

  Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Arnhem en regio Gelderland-Midden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Verticale groep.Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal.Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt...

  Werkzoeken.nl
 • Bandenmonteur Light en Heavy bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk in Arnhem

  Vandaag geplaatst door Dennis: Automotive Recruitment

  Op zoek naar afwisseling? Samen met Koos van Elk ben ik voor de vestiging in Arnhem op zoek naar een Bandenmonteur die aan personenwagens maar ook aan Trucks en Landbouwvoertuigen wilt werken. Ben jij klaar voor deze afwisselende uitdaging?

  Werkzoeken.nl
 • Revalidatieverpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag

  Over de functieOp een revalidatieafdeling is geen enkele dag hetzelfde! Dit vind jij leuk en je hebt dagelijks het doel dat jouw cliënten op een zo zorgvuldig mogelijke manier het snelst revalideren. Als verpleegkundige op de revalidatie afdeling ben jij de ‘spin in het web’ in het behandelteam van de patiënt en zijn familie/netwerk tijdens het vaak intensieve revalidatieproces.Naast het lichamelijk proces dat jouw patiënten doormaken, speelt de verwerking van de aandoening een hele grote...

  Werkzoeken.nl
 • Verzorgende IG in de thuiszorg

  Gisteren geplaatst door Maandag

  Over de functie‘Jij maakt het verschil voor de medemens’Beste vrolijke Verzorgende IG’er,Leuk dat je naar deze vacature kijkt. Als verzorgende IG in de Thuiszorg kan je een warm onthaal verwachten met een bakje koffie of thee. Je stapt letterlijk in het privé leven van een patiënt. Een band opbouwen met mensen? Dat doe je als Verzorgende IG in de thuiszorg . Je krijgt de diepte-, maar ook de hoogtepunten te zien. Je observeert, signaleert en verleent zorg op lichamelijk, geestelijk en sociaal...

  Werkzoeken.nl
 • Revalidatieverpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag

  Over de functieOp een revalidatieafdeling is geen enkele dag hetzelfde! Dit vind jij leuk en je hebt dagelijks het doel dat jouw cliënten op een zo zorgvuldig mogelijke manier het snelst revalideren. Als verpleegkundige op de revalidatie afdeling ben jij de ‘spin in het web’ in het behandelteam van de patiënt en zijn familie/netwerk tijdens het vaak intensieve revalidatieproces.Naast het lichamelijk proces dat jouw patiënten doormaken, speelt de verwerking van de aandoening een hele grote...

  Werkzoeken.nl

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank