Parttime Call Center Agent bij de ABN AMRO in Amsterdam en Nijmegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 02-12-2019
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Jij als parttime Call Center agent behandeld vragen van klanten over financiële vraagstukken. Dit kunnen hele diverse vragen zijn, maar door het behalen van jouw Wft basis certificaat weet jij al deze vragen te beantwoorden. Jij weet daarna namelijk alles van betalen, sparen en lenen. Heb jij je wft basis certificaat al? Lekker bezig! Heb jij je wft basis certificaat nog niet? No worries, Je kan het certificaat op de kosten van YoungCapital behalen.

Jij weet daarnaast de behoeftes van de klant te achterhalen en hieropvolgend de juiste producten en/of diensten aan te koppelen. Maar met jouw commerciële instelling moet dat wel goed komen, toch?

Maar zó veel weet ik nog niet van financiën.

Dit is geen probleem! Voordat je begint, ga je namelijk negen weken betaald de schoolbanken in. Dit is voor 32 uur per week, van 09.00 tot 17.30. You will be ready!

Werktijden en -dagen

Als parttime Call Center Agent bij de ABN AMRO werk je in een dienstverband van minimaal 24 uur per week. De afdeling waar je werkt, is van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur. Belangrijk hierbij is dat je flexibel inzetbaar bent.

Werk jij in de avond of op zaterdag? Dan krijg je ook nog eens geweldige toeslagen tussen de 45% en 90% boven op je bruto maandsalaris.

Last but not least: je krijgt de kans om kosteloos je Wft Basis en vervolg Wft's te behalen. Een mooie aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling én je bruto uurloon; je gaat namelijk meer verdienen bij het behalen van de verschillende certificaten.

Wat wij bieden

 • Een opleiding tot volwaardig klantadviseur:
 • Flexibele werktijden waarbij jij zélf aangeeft wanneer je niet kunt werken:
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Je kan via YC kosteloos meerdere WFT's behalen;
 • Bruto uurloon van €12,57,- en wat na verloop van tijd door groeit naar €14,08,- per uur.
 • Een toffe baan voor minimaal 24 uur per week.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • je bent geïnteresseerd in het (zakelijke) bankwezen en wilt doorgroeien;
 • Je hebt ervaring met (telefonische) klantenservice;
 • Jij bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.

We hebben meerdere startmomenten in het jaar. Je hebt de mogelijkheid om in te stromen of in de klas van 16 december of 6 januari.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

24 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Fulltime klantenservice medewerker hypotheken bij ABN AMRO in Nijmegen

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen?Als fulltime klantenservice medewerker hypotheken bij ABN AMRO in Nijmegen beantwoord jij alle vragen die te maken hebben met hypotheken. Klanten bellen jou met vragen over de hoogte van hun aflossing, de verschillende soorten hypotheken of willen graag een adviesgesprek inplannen. En jij vertelt meteen over de lineaire optie, de aflossing van hun appartement in hartje Nijmegen of de mogelijkheden voor een gesprek.Maar ik weet nog niet alle ins en outs...

  YoungCapital
 • Parttime of fulltime callcentermedewerker voor de FNV

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Binnen deze functie als callcentermedewerker ben jij druk met het werven van leden voor de FNV. Mensen kunnen een lidmaatschap afsluiten bij de vakbond. Deze abbonnementen duren echter niet eeuwig, ze verlopen of leden zeggen ze op. Aan jou de taak om het aantal leden uit te breiden! Als callcentermedewerker bel jij de mensen op om te vragen of zij (opnieuw) een abbonnement willen afsluiten of deze willen verlengen. Een leuke uitdaging toch?Wanneer start ik?Nu snappen...

  YoungCapital
 • Fulltime administratief medewerker bij Rabobank in Ede

  Toegevoegd op 04-12-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime administratief medewerker  ben jij verantwoordelijk voor het opstellen, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten binnen de keten Betalen & Ontvangen. Dossiers en archieven te beheren draai jij als administratief medewerker je hand niet voor om; voor een groot deel is jouw werk gericht op de ondersteuning van adviseurs van de lokale banken. Team en afdelingJe komt te als administratief medewerker werken binnen de afdeling RBB in een team...

  YoungCapital
 • Werken en leren tegelijk: start in het traineeship als Junior Schadebehandelaar!

  Toegevoegd op 27-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Tijdens dit werk- en leertraject ga je aan de slag als Junior Schadebehandelaar in de financiële sector. Daarmee combineer je een opleidingstraject met werken bij een bank of verzekeraar. Allereerst ga jij de benodigde Wft-certificaten behalen om te kunnen starten als Schadebehandelaar. Eens in de zeven weken volg je vakinhoudelijke trainingen én ben je tijdens het gehele traineeship bezig met een persoonlijk leiderschapstraject. De trainingen kun je direct...

  YoungCapital
 • Fulltime óf parttime administratief medewerker bij Rabobank in Ede

  Toegevoegd op 22-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Het team:Het team is opgericht om de administratieve taken uit te voeren ter ondersteuning van KSS (Klant en Sales Support afdeling). Voornamelijk is dit gericht op betalingsverkeer. Het is dus in deze functie belangrijk dat je accuraat werkt, goed samen kan werken met je collega's, afspraken na komt en dat je kwaliteit voorop zet. Administratieve of bancaire ervaring is voor deze functie mooi meegenomen maar niet vereist.Wat ga je doen?Als parttime of fulltime...

  YoungCapital

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank