Plant Controller

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 09-04-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij de financial professional die vanuit de cijfers kan helpen de output van het bedrijf te verbeteren? Kun je als sparringpartner optreden voor de plantmanager en de mensen van het hoofdkantoor en daarnaast een klein team van finance professionals aansturen? Wij zoeken een Controller die de business begrijpt voor deze fabriek!

Ben jij de financial professional die vanuit de cijfers kan helpen de output van het bedrijf te verbeteren? Kun je als sparringpartner optreden voor de plantmanager en de mensen van het hoofdkantoor en daarnaast een klein team van finance professionals aansturen? Wij zoeken een Controller die de business begrijpt voor deze fabriek!

Als Plant Controller stuur je de financiële administratie aan en maak je deel uit van het MT. Je rapporteert rechtstreeks aan de plantmanager.

In jouw rol geef jij invulling en uitvoering aan de hele planning- en control-cyclus (zoals o.a. begroting, managementinformatie, verantwoordingsrapportages, optimalisatie). Tevens ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een betrouwbare en waarheidsgetrouwe financiële administratie en verslaglegging, volgens de richtlijnen en wettelijke vereisten.

De functie vereist een hoge mate van zelfstandigheid en analytisch denkvermogen. Je bent het aanspreekpunt voor de plantmanager en je onderhoudt contacten met externe partijen zoals de belastingdienst, klanten en leveranciers. Je bent een krachtige persoonlijkheid en gaat altijd tactisch en doortastend te werk en je voelt je thuis in deze veelzijdige en verantwoordelijke functie.

Je kerntaken:

 • Toezicht houden op de controller, accounting en IT afdeling.

 • Het opstellen van het budget en voortschrijdende prognoses. (Samen met je team en hoofdkantoor)

 • Verantwoordelijk voor de kostprijscalculaties en de prijsstellingen.

 • Het ontwikkelen van gedegen rapportages en het verantwoorden daarvan aan het hoofdkantoor.

 • Het continu analyseren van omzetten en marges. Dit ten behoeve van het management.

 • Voorbereiding van de maandelijkse financiële gegevens en monitoren van statutaire jaarrekeningen.

 • Ondersteunen van de planning, indiening en controle van belastingaangifte.

 • Het optimaliseren van processen in nauwe samenwerking met jouw team.

 • Optimalisatie van het bestaande ERP-systemen en ondersteuning bij verdere ontwikkeling van IT-infrastructuur.

 • Investeringsmogelijkheden onderzoeken om de winstgevendheid te beoordelen en te verbeteren.

 • Toezien op de continuïteit en kwaliteit van de afdeling

Een salaris tussen de 4.000 en 5.000 euro bruto per maand afhankelijk van ervaring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Gestelde eisen

* minimaal HBO werk en denkniveau * minimaal 3 jaar als controller hebben gewerkt in een productie omgeving * ervaring in het aansturen/cöordineren van een klein team is een grote pre * goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift * passie voor efficiëntie * teamplayer

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Plant Controller

  Toegevoegd op 30-03-2021 door Independent Recruiters

  Ben jij de financial professional die vanuit de cijfers kan helpen de output van het bedrijf te verbeteren? Kun je als sparringpartner optreden voor de plantmanager en de mensen van het hoofdkantoor en daarnaast een klein team van finance professionals aansturen? Wij zoeken een Controller die de business begrijpt voor deze fabriek!Ben jij de financial professional die vanuit de cijfers kan helpen de output van het bedrijf te verbeteren? Kun je als sparringpartner optreden voor de plantmanager...

  Independent Recruiters

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank