Software Developer Industriële Automatisering Pharma

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 05-04-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wil jij deel uit maken van een mooi team en uitdagend werk doen? Veel leren en met je kennis fantastische oplossing creëren? Nieuwe omgevingen zorgen voor nieuwe energie! Ontdek wat je kan doen!

Welkom bij F1RE. Ignite your ambitions!

We hebben consultancy opnieuw uitgevonden. Hier staat alles in het teken van je ontwikkeling, je carriere en nieuwe perpectieven.

We ondersteunen je in alles om het vuur te laten branden. Wat ons daarin vertraagt hebben we achter ons gelaten. Geen kantoren, geen gelimiteerde opleidingsbudgetten en geen aandeelhouders. Wat overblijft is een omgeving die je ambities laten ontbranden.

We werken met geselecteerde bedrijven die onze missie begrijpen en waar we de brandstof vinden om te groeien. We gaan graag met je in gesprek om je volgende stap in je carriere vorm te geven.

Join the Flame, Be on F1RE.

Als Software Developer bijt jij je vast in uitdagende projecten binnen de farmaceutische productieprocesautomatisering. Je werkt in multidisciplinaire teams samen aan het ontwerpen van PLC/SCADA of DCS softwareoplossingen. Dit doe je op basis van klantwensen, die je vertaalt naar een succesvol ontwerp en implementatie. Je voert tests uit, verhelpt storingen indien nodig en brengt passend advies uit aan opdrachtgevers.

Je haalt je energie uit het helder krijgen van de behoeftes en de technische uitdaging daarachter. Jou inbreng zorgt dat de oplossing helder wordt. Je creativiteit brengt de boel tot leven!

We bieden je een omgeving waar alles in het teken staat van de industrie. Je collega's hebben allemaal jarenlange ervaring en jullie worden erbij gehaald als de dynamiek bij de klant gaat spelen. Lange trajecten of korte implementaties, het komt allemaal voorbij. Het domein is misschien wel gelijk, de vraag is dat nooit. Dit is de situatie waar jij het beste tot je recht komt.

Gestelde eisen

* HBO/WO werk- en denkniveau met als voorkeur Industriële Automatisering; * Je hebt een aantal jaren werkervaring als Software Developer binnen de farmaceutische automatisering; * Je hebt een aantal jaar ervaring met een of meerdere PLC/SCADA of DCS systemen, zoals Siemens, GE, Wonderware of Schneider; * Je hebt ervaring (tenminste affiniteit) met: * System Development Life Cycle; * GAMP 5; * Werken in een GMP gerelateerde omgeving. * Je hebt voldoende design skills en weet je hoe requirements moet scherp krijgen * Je kunt projectmatig en klantgericht werken en kunt goed omgaan met deadlines; * Je hebt vooral lol in je werk en wil samen met je team mooie software maken! * Met je communicatieve en schriftelijke skills in Engels en Nederlands zit het wel goed.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Software Architect (to be)

  Toegevoegd op 08-04-2021 door Independent Recruiters

  Voor een internationale zakelijke dienstverlener in Amsterdam zijn wij op zoek naar een aankomend Software Architect! Iemand die de volgende stap wil zetten vanuit een rol als lead developer. Met het team van 5 andere architecten zijn jullie het technisch geweten van het applicatielandschap en infrastructuur.Wil jij deel uit maken van de digitale transformatie van deze internationale organisatie? Lees dan snel verder.Voor een internationale zakelijke dienstverlener in Amsterdam zijn wij op...

  Independent Recruiters
 • Software Developer Industriële Automatisering Pharma

  Toegevoegd op 22-03-2021 door Independent Recruiters

  Wil jij deel uit maken van een mooi team en uitdagend werk doen? Veel leren en met je kennis fantastische oplossing creëren? Nieuwe omgevingen zorgen voor nieuwe energie! Ontdek wat je kan doen! Welkom bij F1RE. Ignite your ambitions!We hebben consultancy opnieuw uitgevonden. Hier staat alles in het teken van je ontwikkeling, je carriere en nieuwe perpectieven.We ondersteunen je in alles om het vuur te laten branden. Wat ons daarin vertraagt hebben we achter ons gelaten. Geen kantoren, geen...

  Independent Recruiters

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank