Assistent Restaurant Manager Fastfood

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 19-02-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Assistent Restaurant Manager gezocht in de buurt van Arnhem voor een grote Internationale Fastfood organisatie! In deze functie stuur jij een team aan, ben jij operationeel verantwoordelijk en geef je ondersteuning aan de Restaurant Manager!

Assistent Restaurant Manager gezocht in de buurt van Arnhem voor een grote Internationale Fastfood organisatie! In deze functie stuur jij een team aan, ben jij operationeel verantwoordelijk en geef je ondersteuning aan de Restaurant Manager!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent Manager met een goede uitstraling die staat voor het concept. Daarnaast ben je positief en gemotiveerd om het team operationeel aan te sturen. Klinkt dit als een nieuwe uitdaging voor jou? Dan kom ik graag met je in contact!

Als Assistent Restaurant Manager word jij verantwoordelijk voor het volgende:

 • Het trainen en ontwikkelen van collega's en operationeel leiding geven;
 • Het ondersteunen van de Restaurantmanager;
 • Monitoren van de operationele winst;
 • Administratieve werkzaamheden, waaronder omzet, roosters, voorraden, kascontrole;
 • De controle op HACCP en naleven van protocollen.

De salarisindicatie voor de functie Assistent Restaurant Manager wordt gebaseerd op basis van opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt deze organisatie veel mogelijkheden tot interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Gestelde eisen

Voor de functie van Assistent Restaurant Manager ben of heb jij: * MBO+ werk/denkniveau; * Leidinggevende ervaring; * HACCP kennis; * Ervaring in een fastfoodomgeving; * Sociaal, aanpakker en communicatief vaardig; * Fulltime beschikbaar inclusief weekenden en avonden.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • New Business Manager (facility)

  Toegevoegd op 04-03-2021 door Independent Recruiters

  Wij zijn op zoek naar een New Business Manager voor een grote speler binnen de facilitaire dienstverlening. Je hebt hierin een sterke commerciële focus en bent in staat grote klanten binnen te halen, te bedienen en uit te bouwen.Heb jij ervaring met het binnen halen van new business en een uitgebreid netwerk op het gebied van facilitair? Ik kom graag met je in contact! Als New Business Manager bestaan jou verantwoordelijkheden uit:Het binnen halen van new business in de facilitaire...

  Independent Recruiters

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank