Supply Chain Analyst

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Nunspeet
  • Plaatsingsdatum: 12-11-2020
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Supply Chain Analyst gezocht voor een internationale organisastie in Nunspeet. Deze organisatie opereert succesvol binnen de retailmarkt in de Benelux, Noorwegen en Denemarken met raamdecoratie (rolgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen). Met eigen producten ontwerpen, ontwikkelen en produceren dit organisatie op maat gemaakt raamdecoratie onder eigen merken, maar ook voor private labels.

Als Supply Chain Analyst zorg je samen met de Manager Supply Chain voor het creëren van een zo effectief en efficiënt mogelijke keten van de producten.

Om de groei en ambitie verder vorm te kunnen geven zoeken wij een ondernemende, analytische Supply Chain professional.

Je zult als Supply Chain Analyst de levertijden bewaken en continu verbeteren. Dit gebeurt in het S&OP (Sales & Operations Planning) proces, waarbij je o.a. een forecast opstelt en de forecast betrouwbaarheid steeds verder verbetert. Je analyseert waar in de keten vertragingen ontstaan en komt met verbetervoorstellen om het proces te stroomlijnen.

Verder zul je ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit zal onder andere gedaan worden door middel van het rapporteren en analyseren van klachten (trends) en het uitzetten en opvolgen van acties bij de eigen fabrieken.

In verband met een groot project zul jij de materiaalplanning m.b.t. de gordijnstoffen van de gordijnen opzetten en uitvoeren. Hier zal een optimale planning voor moeten worden gemaakt. Verder zul je in deze functie diverse andere projecten ondersteunen op het gebied van supply chain.

Bestaande (supply chain) rapportages worden door jou verbeterd en je zult helpen met het opzetten van nieuwe rapportages met de focus op leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, voorraden en inkoop.

Naast dat je op een dynamisch internationaal kantoor in Nunspeet komt te werken met veel ruimte voor creativiteit, eigen inbreng en zelfstandigheid wordt er een marktconform salaris geboden tussen de EUR 3.000,- en EUR 3.800,- bruto per maand obv een fulltime contract.

Gestelde eisen

* HBO/WO niveau, studierichting Bedrijfskunde/Bedrijfseconomie of vergelijkbaar; * minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een organisatie met een fysieke goederenstroom; * je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar; * je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift); * het gebruik van Office pakketten zoals Excel, Word en Outlook zijn jou volledig bekend; * je kunt vraagstukken of problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken dankzij jouw analytisch vermogen; * je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met het werken in een internationale omgeving; * ervaring met systemen als AS400, Qlikview en Slim4 is een pre.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank