Montage-Leider

Baan gegevens

 • Bedrijf: Straatman building smart connections BV
 • Plaats: Lichtenvoorde
 • Plaatsingsdatum: 10-03-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Montage-Leider
die graag in de lead is op de bouw.

Gedreven team zoekt SLEUTELFIGUUR (Montage-leider) die graag in de lead is in een 4-daagse werkweek.

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Gedurende het hele project. Gedurende de totale samenwerking. Nu en in de toekomst. Daarin zijn we grenzeloos. Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op onze montageafdeling. Iets voor jou?

Jouw uitdaging
In de montagefase ben jij, samen met de verschillende montageteams, de sleutel naar tevreden klanten. Als montageleider pak jij het leiderschap met beide handen aan. Dat doe je voor uiteenlopende projecten door heel Nederland. Een rol waar veiligheid, vakmanschap en vertrouwen centraal staan.

Echt een uitdaging voor een vakkundige professional die de verantwoordelijkheid durft te pakken. Een sleutelfiguur. Letterlijk en figuurlijk. Inmeten, plannen, begeleiden, kwaliteitscontrole, klachtenafhandeling en service. Dat behoort tot jouw takenpakket. Veelzijdiger wordt het niet toch? Zo streef je naar 100% klanttevredenheid.

Dat doe je uiteraard niet alleen, maar in heel team van gedreven vakidioten. Jij bent de schakel tussen klanten, leveranciers en montagecollega’s. Jij weet van aanpakken. Dat zit in je. Niet in de slipstream, maar als aanjager. Niet reactief, maar proactief. Een creatief denker, ijzersterke doener. En dat bij een (h)echt Achterhoeks familiebedrijf dat de ambitie heeft om koploper te zijn in de markt, dat (inter-)nationaal werkt en verbindingen legt. Daarom; building smart connections. Ready to connect?

Onze kracht
Hoe we onze ambitie waarmaken? Door het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en/of luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Grenzeloos sterk
Verbinding komt niet alleen naar voren in onze oplossingen en producten, maar ook in onze processen, onze aanpak, ons pand en onze mensen. Zo creëren we verbinding tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. We denken anders, vormen een waardevolle schakel in de keten en gaan voor een topresultaat. Voor alle betrokken partijen. Hierin zijn we grenzeloos, zoeken we grenzen op, verleggen we grenzen en gaan we grenzen over. En juist dit maakt ons anders.

Favoriet zijn
In ons moderne kantoor in Lichtenvoorde ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten. Maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes. Ben jij de Sleutelfiguur die bijdraagt aan succes?

Gestelde eisen

 
De Montageleider bij Straatman…
• Beschikt over MBO denk- & werkniveau.
• Beschikt over een leidinggevend VCA-certificaat of is bereid deze te halen.
• Is 4 dagen per week beschikbaar (38 uur).
• Voelt zich thuis in een gedreven en no-nonsense team.
• Voelt zicht thuis op een bouwlocatie en in een hightech omgeving.
• Heeft passie voor techniek.
• Is in staat om zelfstandig te werken, maar is wel een echte teamplayer.
• Herkent zich in de termen proactief, professioneel, praktisch en is communicatief sterk.
• Voelt zich prettig als schakel tussen diverse partijen.
• Is in staat om snel te schakelen tussen diverse projecten.
• Wordt blij van tevreden klanten.

Uren

Meer informatie

 
Wat mag jij als Montageleider bij Straatman verwachten?
• Een uitdagende job bij een ambitieuze organisatie.
• Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
• Een sleutelpositie bij een groeiende organisatie die de ambitie heeft om marktleider te zijn en te blijven.
• Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
• Beschikking over moderne en veilige middelen.
• Vrijheid en vertrouwen om jezelf te ontwikkelen.
• Een jong, professioneel en dynamisch team.
• Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
• Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
• En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als Montageleider bij Straatman aan de slag te gaan? Pak dan nu de lead, draai de sleutel om en reageer direct op deze vacature. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je welkom aan de Koningslinde 10B in Lichtenvoorde. Kan je gelijk een kijkje achter de schermen nemen. Dare to go higher.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Straatman building smart connections BV

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Bij Straatman werken we dagelijks aan producten die de veiligheid van mensen waarborgen, gebouwen toegankelijk maken en het oog verrassen. Architecten en projectontwikkelaars dagen we graag uit om de nieuwe norm te stellen in design en functionaliteit. Samen gaan we graag voortdurend een stap verder.

De specialisten van Straatman adviseren, engineeren, produceren én monteren, zodat tijdens het gehele proces de kwaliteit gewaarborgd is.

Straatman building smart connections BV
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Administratief medewerker Technische Dienst

  Toegevoegd op 30-03-2021 door Desch Plantpak

    Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan...

  Bind HR Solutions
 • Werkvoorbereider elektra en duurzame energie

  Toegevoegd op 25-03-2021 door Huisman Etech Experts

    In deze zelfstandige functie werk je aan kleinere tot middelgrote projecten op het gebied van elektra en duurzame energie zoals zonne-energie, laadpalen of elektrotechnische aanpassingen aan bestaande installaties bij particulieren of bedrijven. Je begeleidt het werk in het voortraject, bij de uitvoering en afwerking. Je maakt de werkplanning en zorgt voor de beschikbaarheid van monteurs, materiaal en materieel. Wanneer je signaleert dat er afgeweken wordt van de gemaakte afspraken of...

  Bind HR Solutions
 • Allround Storingsmonteur

  Toegevoegd op 11-03-2021 door Apologistics

    De Duitse Apologistics Groep is een dienstverlener voor apo-discounter, een van de meest innovatieve online-apotheken in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Leipzig, worden al meer dan drie miljoen klanten bediend, die vooral de lage prijzen, de snelle afhandeling van hun orders en het gekwalificeerde farmaceutische advies op prijs stellen. Om deze service en de enorme groei te kunnen blijven garanderen, heeft Apologistics een tweede locatie in bedrijf genomen in Duiven. De nieuwe...

  Bind HR Solutions
 • Senior Consultant

  Toegevoegd op 09-03-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  • Je hoofdtaak is het opstellen van geotechnische adviezen voor jouw klanten. Deze adviezen worden geschreven na het doen van een geotechnisch bodemonderzoek• Je maakt Plaxis-berekeningen voor omgevingsbeïnvloeding en complexere constructies, verzorgt uitvoeringsbegeleiding en aansturen monitoring• Je draagt bij aan de kennisontwikkeling van de afdeling en begeleidt jongere collega's

  iDealMatch
 • Projectmanager werktuigbouwkunde installatietechniek

  Toegevoegd op 23-02-2021 door Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V.

    Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V. heeft een historie van ruim 90 jaar. Onze organisatie kenmerkt zich door samenwerking en professionaliteit. Onze werksfeer is collegiaal en informeel. Wij verzorgen zowel het ontwerp, de werkvoorbereiding, montage, onderhoud en beheer van alle gebouw gebonden technische installaties. Functieomschrijving: Als projectmanager werktuigbouwkunde ben je het aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor de realisatie van werktuigbouwkundige...

  Bind HR Solutions

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank