Aankomend Proces Operator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Desch Plantpak
 • Plaats: Beuningen Ov
 • Plaatsingsdatum: 26-06-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, o.a. hangpotten en schalen bekend onder de naam EPLA range. Desch Plantpak is een jonge, dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Samen groeien met de kweker!

Voor onze groeiende productieorganisatie in Beuningen zijn wij zijn per direct op zoek naar een:

Aankomend Proces Operator

Ben jij op zoek naar een functie met toekomstperspectief? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk?
Kom dan ook werken bij Desch Plantpak!

Wat ga je doen?
Je start als Operator en zal in het begin vooral veel bezig zijn met kwaliteitscontroles en het inpakken van producten. Als jij laat zien dat je meer in je mars hebt ligt er de kans om jezelf te ontwikkelen tot Proces Operator!

Een volleerd Proces Operator is verantwoordelijk voor één of meerdere complete productielijnen.
Wat je dan de hele dag doet? Je monitort en bediend het hele proces vanaf grondstof tot en met het verpakken van het eind product. Daarnaast, los je storingen op, bouw je machines om, stel je machines af, start je machines op en stuur je het proces continu bij om zo tot een optimale output te komen.

Gestelde eisen

 
Herken jij jezelf hierin?
We vragen veel van je en daarom:
• Ben je in bezit van een MBO niveau 2 of 3 diploma, bij voorkeur richting techniek en / of proces
• Heb je affiniteit met techniek
• Ben je nieuwsgierig en gedreven om een vak te leren
• Ben je niet bang om je handen vuil te maken
• Heb je bij voorkeur 1 á 2 jaar ervaring in een productieomgeving
• Heb je een heftruckcertificaat, of ben je bereid dat te halen
• Ben je bereid om vervolgopleidingen te volgen, zowel intern als extern

Uren

40

Meer informatie

 
Wat bieden wij jou?
Een groeiend arbeidsvoorwaardenpakket met:
• Een vaste 13e maand
• Ploegentoeslag bedraagt 28% voor een 5-ploegendienst en 25% voor een 4-ploegendienst
• Scholing en praktijktraining met de daarbij behorende doorgroeimogelijkheden
• Een informele werkomgeving
• Een opleidingstraject tot Proces Operator
• De mogelijkheid om vervolgopleidingen te volgen

Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert in Beuningen thermovorm potten voor de professionele tuinbouw.
Je maakt onderdeel uit van een productieploeg van 6 tot 9 collega’s.

Solliciteren of meer weten?
Heb je nog vragen en wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Gijs Arts via Gijs.arts@desch.nl, of bel naar 0416-562297.

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

Informatie over Desch Plantpak

Desch Plantpak produceert thermovorm potten en containers, transporttrays, zaaitrays, verspeentrays en perkgoed packs voor de professionele tuinbouw. Samen met de kweker komt Desch Plantpak tot klantgerichte en inventieve oplossingen waarmee bedrijfsprocessen kunnen worden vereenvoudigd of automatiseringsprocessen kunnen worden verbeterd. Alle activiteiten en innovaties zijn erop gericht om de productieresultaten van

Desch Plantpak produceert thermovorm potten en containers, transporttrays, zaaitrays, verspeentrays en perkgoed packs voor de professionele tuinbouw. Samen met de kweker komt Desch Plantpak tot klantgerichte en inventieve oplossingen waarmee bedrijfsprocessen kunnen worden vereenvoudigd of automatiseringsprocessen kunnen worden verbeterd. Alle activiteiten en innovaties zijn erop gericht om de productieresultaten van de kweker te verbeteren en rendementen te optimaliseren. Dat doen we waar ook ter wereld: want Desch Plantpak is er voor de mondiale tuinbouw.
Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, hangpotten, schalen en toebehoren, bekend onder de naam EPLA range.

Desch Plantpak
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Manager Realisatie

  Eergisteren geplaatst door HRM@WORK

  Bedrijfsprofiel Dit bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties uitgezonderd liften. Haar opdrachtgevers bevinden zich in elk mogelijke bedrijfstak en industrie. In de farmaceutische industrie en gezondheidszorg heeft zij sterke naam en faam verworven door haar kennis van cleanrooms, operatie kamers en laboratoria. Door aanhoudende en soms zelfs rigoureuze toepassing van procesverbetering heeft zij een zeer concurrerende kwaliteit/prijs verhouding. Deze wordt...

  HRM@WORK
 • Teamleider Planning Service & Onderhoud

  Toegevoegd op 20-08-2019 door Record Automatische Deuren

    Is de leiding nemen jou niet vreemd en ben je goed in het verbinden van afdelingen en mensen? Heb je daarnaast ervaring als planner van monteurs? Lees dan verder en solliciteer! Voor record automatische deuren B.V. zijn wij op zoek naar een: Teamleider Planning Service & Onderhoud Standplaats Doorwerth/Maartensdijk | mobiele functie | 40 uur per week Jouw positie Je bent het aanspreekpunt voor de teams Planning Service en Planning Onderhoud dat bestaat uit vier...

  Bind HR Solutions
 • Teamleider Servicedesk

  Toegevoegd op 20-08-2019 door Record Automatische Deuren

  Ben jij een geboren leider die de afdeling Servicedesk naar een hoger niveau weet te tillen? Kun je vlot schakelen tussen het verder ontwikkelen van het team en het behandelen van technische vragen van klanten en collega’s over onze automatische deuren? Voor record automatische deuren B.V. zijn wij op zoek naar een: Teamleider Servicedesk Standplaats Doorwerth | 40 uur per week Jouw positie Je bent het aanspreekpunt voor het team Servicedesk op onze locatie in Doorwerth waar...

  Bind HR Solutions
 • Teamleider Installatie

  Toegevoegd op 30-07-2019 door Record Automatische Deuren

    Ben jij dé gemotiveerde teamleider die ook graag zelf vieze handen krijgt door mee te werken? Weet jij het goede voorbeeld te geven en de installatie monteurs minstens net zo gemotiveerd te krijgen als jijzelf? Jouw positie Je bent het aanspreekpunt voor de Installatiemonteurs van jouw regio en je werkt nauw samen met je collega teamleiders en de planners. Als Teamleider zorg je dat het dagelijks werk goed wordt uitgevoerd en signaleer je verbeteringen waar nodig. Dit...

  Bind HR Solutions
 • Medewerker Servicedesk

  Toegevoegd op 30-07-2019 door Record Automatische Deuren

    Ben je klant- en servicegericht én heb je technisch inzicht? Vind je het een uitdaging om in een dynamische omgeving de schakel te zijn tussen de klant en je collega’s? Voor record NL zijn wij op zoek naar een: Medewerker Servicedesk Standplaats Doorwerth | 32 tot 40 uur per week Jouw positie Je bent onderdeel van het team Servicedesk op onze locatie in Doorwerth. Dit team bestaat uit zes medewerkers servicedesk, twee planners en een coördinator. Je...

  Bind HR Solutions

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank