SHE Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Wijchen
 • Plaatsingsdatum: 26-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij binnenkort of recentelijk afgestudeerd en heb jij grote interesse voor Safety, Health & Environment en alles wat daarbij komt kijken? Dan zoeken we jou! In een dynamische hightech omgeving word jij een specialist waar het gaat om beheersen en verbeteren van processen en procedures, met als doel de SHE prestaties te optimaliseren.

Vacaturenummer: UD-190616

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het implementeren en uitvoeren van het duurzaamheidsbeleid, SHE normen en het PBZO (preventiebeleid zware ongevallen). De belangrijkste focus daarbij is het beheersen van de risico’s die verbonden zijn aan de (productie) activiteiten en het voldoen aan de relevante wettelijke vereisten. Dagelijks coördineer je de SHE prestaties. Jij bent actief betrokken bij een adequate organisatie bij noodgevallen. Analyseren van de oorzaak, registreren en rapporteren van het incident. Je ziet erop toe dat procedures en processen up-to-date zijn en geeft training en opleiding aan collega’s op het gebied van SHE. Doen van verbetervoorstellen bij structurele veiligheidsproblemen en het implementeren hiervan behoort ook tot je werkzaamheden. Jouw gedegen technische kennis draagt bij aan deze verbeteringsprojecten.

Gestelde eisen

 •  HBO opleiding richting Veiligheid, Scheikunde, Chemische Technologie of een andere relevante technische richting;
 • maximaal 2 jaar werkervaring;
 • kennis van SHE-wetgeving en -beheersystemen;
 • bekend met methodes om incidenten te onderzoeken en te rapporteren;
 • bij voorkeur ervaring met het geven van adviezen op het gebied van risicobeheer en preventie van incidenten;
 • jij hebt een sterke, pro-actieve persoonlijkheid en weet anderen te overtuigen;
 • uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Uren

Meer informatie

 Een hightech bedrijf in Wijchen dat geavanceerde halffabricaten ontwikkelt en produceert voor onder andere de automotive branche. In de productie wordt gebruik gemaakt van 500+ productiehulpmiddelen en meetinstrumenten. Tevens wordt er een breed scala aan chemicaliën gebruikt, daardoor valt de organisatie onder de BRZO-wetgeving.

Algemeen
Vaste baan met doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en ruimte in het flexibel indelen van jouw eigen werktijden. Opdrachtgever is goed bereikbaar met het openbaar vervoer!

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Start 1 september als junior cyber security analist

  Toegevoegd op 18-06-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen? Je ontwikkelen tot junior cyber security analist en gelijk aan de slag bij een organisatie. In dit traineeship word jij kosteloos opgeleid tot een specialist op het gebied van cybercrime en ga je tegelijkertijd aan het werk bij een bedrijf. Daar zorg jij dat de deur voor datalekken,- DDos-aanvallen- en hackers zo dicht zit als een nieuwe pot mayonaise. En daar krijg je gewoon salaris voor. Hoe doe ik dat precies? Je begint met een bootcamp van vier...

  YoungCapital

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank