Parttime Commercieel medewerker!

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 16-04-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Vrijdag en dit weekend cashen als NS buitendienstmedewerker in Wijchen

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? NS heeft tijdens de herfstvakantie geplande werkzaamheden rondom station Nijmegen en Wijchen. De buitendienstmedewerkers assisteren reizigers van en naar de bussen. Jij bent de gastheer/gastvrouw van het station en bezorgt hen een prettige reis. Deze buitendienststelling vindt plaats tussen 19 en 21 oktober. De diensten beginnen 's ochtends om 05:00 en eindigen 's nachts om 01:45. Een dienst duurt gemiddeld 6 á 7 uur. Indien jij het leuk vind kun je in de poule...

  YoungCapital
 • Sales medewerker gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In je rol van Sales medewerker ben je verantwoordelijk voor:Acquisitie; Onderhouden van klantcontact; De behoefte van de klant telefonisch analyseren; Klanten overtuigen over de software oplossingen van de klant.Daarnaast plan je afspraken in voor accountmanagers en brengt offertes uit. Ook zal je meedenken met sales acties en het vervolgens uitwerken. Uiteraard ben je nauwkeurig de administratie aan het verwerken in systemen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Accountmanager energie!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als accountmanager buitendienst KZM benader je potentiële klanten om over te stappen op Nuon gas en stroom. In deze rol ben je een gewaardeerd lid van het B2B salesteam. In de eerste periode loop je mee met een ervaren collega die je de ‘fine art’ van B2B energiedeals bijbrengt. Bovendien neem je elke week deel aan een salestraining op ons kantoor in Zwolle, waarbij je bijvoorbeeld je productkennis aanscherpt of je toch al goed ontwikkelde persoonlijke overtuigingskracht een extra boost...

  Olympia Uitzendbureau
 • Sales vertegenwoordiger buitendienst

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als medewerker van het sales team zal jij consumenten informeren en overtuigen om over te stappen. Je bezoekt zelfstandig potentiele klanten in jouw werkomgeving. In dit geval is dat regio Arnhem. Wekelijks werk je met vooraf bepaalde individuele doelen en werk je daarnaast ook mee aan het behalen van teamtargets.De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 11:30 tot 20:00 uur.

  Olympia Uitzendbureau
 • Aan de slag als telefonisch verkoper?

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De dag begint met een pre-shift waarin de dagelijkse doelstellingen worden besproken. Vervolgens zoekt iedereen zijn werkplek op en kan de dag beginnen. In het begin word je gedegen begeleid gedurende de dag. Het doel van jouw werk is altijd om commercieel resultaat te behalen (dus te verkopen). Jij bent je ervan bewust dat je het visitekaartje van de klant bent en handelt daar ook naar.

  Olympia Uitzendbureau

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank