Verzorgende IG gezocht!

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 16-04-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Verpleegkundige in de thuiszorg

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime verpleegkundige in de wijk ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens de indicatie van cliënten. Je werkt samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s uit jouw team. De werkzaamheden, in verschillende complexe situaties, verricht je bij de cliënt thuis:Opstellen van zorgplannen voor cliënten; Zorgcoördinatie; Verzorgen en begeleiden van cliënten en de verzorgende; Medisch specialistische verpleging in de thuissituatie.

  Olympia Uitzendbureau
 • Wijk ziekenverzorgende

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De zorg is bij iedere cliënt weer anders. Als fulltime wijk ziekenverzorgende ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens de aangegeven indicatie. Je werkt samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s uit jouw team. De werkzaamheden, in verschillende complexe situaties, verricht je bij de cliënt thuis. Je fungeert als eerste aanspreekpunt, coördineert, verzorgt, begeleidt en verricht medisch-verpleegkundige en preventieve werkzaamheden.

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime verzorgende niveau 3

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De zorg is bij iedere cliënt anders. Als parttime medewerker verzorging ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg volgens de indicatie. Je doet je werk, in laag complexe situaties, bij de cliënt thuis. Je biedt ondersteuning bij de lichamelijke verzorging en je begeleidt de cliënt. Daarnaast werk je met de cliënt aan zijn zelfredzaamheid.

  Olympia Uitzendbureau
 • Gespecialiseerd Zorgverlener

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Je verzorgt, verpleegt en begeleidt klantenhet verrichten van specialistische verpleegtechnische handelingen waarbij je ook de artsen assisteerthet deelplan uitvoeren voor de specialisatieje bestelt, controleert en verstrekt medicijnen en ziet toe op het juiste gebruik daarvanje signaleert knelpunten rondom het zorgproces van de klanten je stemt oplossingen af met het hoofd en andere disciplines en neemt hier beslissingen inje coacht collega's op het specialistische terreinje geeft...

  Samen in de Zorg
 • Verzorgende IG somatiek en psychogeriatrie

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  De organisatie waar jij komt te werken kent een breed scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn rondom Amersfoort. Zij bewegen mee met de wensen en vragen van hun zorgvragers en hebben als uitgangspunt het leven voor hun clienten dan ook zo aangenaam mogelijk te maken. Jij bent een accurate en betrokken verzorgende IG die voor 24-32 uur in Amersfoort gaat werken. Vanzelfsprekend kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken, ben je communicatief vaardig en durf je...

  Samen in de Zorg

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank