Fulltime/parttime belader Nijmegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 13-02-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Als Belader bij Dar zamel je samen met je collega's huis- en grofvuil, gft-afval en plastic in. Het werkgebied is in Nijmegen en omgeving. Door Olympia en onze collega’s van de planning wordt je op dag-basis ingepland op de diverse routes.

Richting het voorjaar en vooral in de zomerperiode wordt gerekend op jouw inzet. Belangrijk hierbij is dat je tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen beschikbaar bent.

Je begint dagelijks om 07.30 met de route en bent normaliter om 16.00 klaar. Je gaat ’s ochtends van start samen met een collega chauffeur(s) / belader(s).

Wil je graag meer uren maken? Dan kunnen wij jou eventueel ook in de avonden inzetten voor de reservediensten voor de oud-papier inzameling. Deze diensten worden gedraaid door verenigingen met een Chauffeur van Dar, maar namens Dar sta je stand-by voor het moment je opgeroepen wordt. Hier ontvang je ook een kleine vergoeding voor.

Gestelde eisen

Ben jij geïnteresseerd om bij Dar als Belader aan de slag te gaan? Dan ben jij:

 • Fysiek fit
 • Flexibel beschikbaar
 • Fulltime of minimaal 3 dagen in de week beschikbaar
 • In de zomerperiode geen vakanties langer dan 3 weken afwezig
 • In het bezit van Rijbewijs B is een pré

Uren

40

Salaris

1733

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Als jij bij Dar aan de slag gaat als Belader bieden wij jou een dynamische werkplek bij een leuke werkgever waarin je meestal in teamverband aan de slag gaat. Er zijn mogelijkheden om ook op een andere afdeling werkzaam te gaan op het moment jij hier voor openstaat. Tevens bieden wij mogelijkheden aan de hand van een aantal eisen, om jou om te laten scholen tot Chauffeur (rijbewijs C).
Wij bieden een salaris conform cao waarbij je ook reiskostenvergoeding ontvangt vanaf 5km enkele reis. Daarnaast betalen wij jou per gewerkte dag een was vergoeding uit van €0.51.

Wil jij ook graag na de zomerperiode bij ons aan de slag blijven? Deze mogelijkheid is er zeker en is nader met ons te bespreken. Er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden om alleen als weekendkracht bij ons aan de slag te blijven, indien je bijvoorbeeld weer terug naar school gaat of iets anders gaat doen.

Voor vragen kan je contact opnemen met 024-3296161 of via dar.nijmegen@olympia.nl

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Parttime Oud-Papier Chauffeur Dar

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als Oud-Papier Chauffeur bij Dar draag je zorg voor het ophalen van het oud-papier langs de vooraf bepaalde route in Nijmegen en omgeving. We werken met een week-planning en de werktijden zijn van 17.30 - ongeveer 21:00. Met het ophalen van oud-papier werken wij samen met verenigingen. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed in teamverband werken. Met je gemotiveerde en collegiale instelling weet je samen met je collega's elke dag tot een goed einde te brengen. Van...

  Olympia Uitzendbureau
 • Werken op de servicedesk bij een groeiende accountant in Arnhem?

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Het is binnen deze functie belangrijk om je collega's op een servicegerichte manier te ondersteunen, waarbij je rekening houdt met snel en efficiënt werken. De oplossing is kwalitatief van een hoog niveau, iets wat jij altijd nastreeft. Het is dan ook belangrijk dat je je kunt inleven in de situatie van de gebruiker, in staat bent om de kern van het probleem boven water te halen en bovenal dat je niet opgeeft. Het probleem oplossen is niet alleen iets wat je...

  YoungCapital
 • Fulltime Applicatiebeheerder gezocht voor groothandel in Twello

  Toegevoegd op 15-02-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving In deze functie ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van applicaties. Jij neemt deel aan ontwikkelingsprojecten voor bestaande en nieuwe applicaties, adviseert over de inrichting van applicaties en bevordert de acceptatie van applicaties binnen de organisatie door middel van een goede overdracht aan functionele beheerders. Je werkt direct samen met je collega's met communiceert ook met externe ICT partners en leveranciers op ICT gebied....

  YoungCapital
 • Fulltime Transport Planner Internationaal

  Toegevoegd op 15-02-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime transport planner ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van chauffeurs voor internationale in- export. Je houdt je bezig met het onderhouden van het klantcontact, het invoeren van order en een stukje financiële afhandeling. Daarnaast verzorg je de juiste documenten voor begeleiding van zendingen en aanmeldingen van zendingen bij ontvangers.

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime project manager

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Olympia Uitzendbureau

  In verband met de gezonde groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een full time Projectleider. Wat ga je doen?Als project manager ben je verantwoordelijk voor de steeds complexer wordende projecten in onze organisatie die gerelateerd zijn aan de proces industrie. Jij bent het ‘single point of contact’ vanuit de organisatie naar onze klanten. Jij stuurt binnen het projectteam de verschillende disciplines (production engineering, procurement, quality control, engineering) aan. Jij...

  Olympia Uitzendbureau

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank