Vacature Vrije Vogel (sleutelen aan bedrijfswagens)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Midden Nederland
 • Plaats: Huissen
 • Plaatsingsdatum: 13-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Constructiebankwerker gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wat houdt het werk in:Slijpen van het staal; Mig of Mag Lassen; Boren; Samenstellen van de constructie; Revisiewerkzaamheden.

  Olympia Uitzendbureau
 • Assemblage Monteur gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als Assemblagemedewerker / Monteur ben jij zelfstandig bezig met het assembleren van de onderdelen van de machines. Jouw taken zullen zijn:Assemblage werkzaamheden; Storingen aangeven en verhelpen van machines; Eindcontrole van het product.

  Olympia Uitzendbureau
 • Per direct! Assemblagemedewerker gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als assemblagemedewerker houdt jij je bezig met de volgende werkzaamheden:Het instellen en bedienen van diverse machines voor de productie van draad en kabelwerk; Het verwerken van draad en kabel door, o.a. draden vertinnen, het aanknijpen van contacten en soldeerwerk; Aanbrengen van giethars, ter preservering van producten; Het aanbrengen van een beschermende coating op diverse geassembleerde printplaten; Machinaal aanbrengen van lijm op verschillende producten; Het...

  Olympia Uitzendbureau
 • Expeditie medewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als Expeditie medewerker (Meewerkend Voorman) ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken:Ondersteuning expeditiechef; Leiding geven aan de expeditiemedewerkers; Wegen van producten; Laden en lossen; Heftruck of reachtruck werkzaamheden.Je werkt meerdere plekken in het bedrijf, wat het leuk maakt.Vind jij dit ook leuk? Bel mij (Ricardo) op 0318 507588!

  Olympia Uitzendbureau
 • Belader of vuilnisman gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste beladers! In een gezellig team rijd je op verschillende routes en ben je bezig met het inzamelen van plastic, GFT en restafval. Werktijden kunnen verschillen, maar je start tussen 06.30 en 07.15. We werken met een weekplanning, waarin je parttime op maandag, donderdag en vrijdag veel uurtjes kan maken. ’s Ochtends start je de dag met een lekkere kop koffie en dan wordt op locatie de teamsamenstellingen van de betreffende dag bepaald. Vervolgens...

  Olympia Uitzendbureau

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank