Vacature Vrije Vogel (sleutelen aan bedrijfswagens)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Midden Nederland
 • Plaats: Huissen
 • Plaatsingsdatum: 13-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

In deze functie kan je als vrije vogel een vrije rol uitoefenen binnen je vakgebied. Er is niemand die jou gaat vertellen wanneer je wat moet doen omdat je werkt als een eigen ondernemer. Jij weet prioriteiten te stellen en kan je werk dusdanig inplannen dat wat af moet ook af is. 
Jij hebt een passie voor techniek en in het bijzonder vrachtwagens, graafmachines of landbouwmachines. Ook al beschik je niet over alle specifieke kennis, wil je er wel alles aan doen om dit te leren en om door te groeien in je vakgebied. Jij kan met vrijheid omgaan, bent zelfstandig en flexibel. Er word namelijk ook op zaterdagen en in de avonden gewerkt. Hier staan vrije momenten in bijvoorbeeld de ochtend tegenover. Jij houdt van sleutelen en bent bereid om je APK papieren te behalen op kosten van de zaak. 

Gestelde eisen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag willen leren en bereid zijn om op termijn hun APK papieren te behalen. Verder beschik je over sleutelervaring en heb je affiniteit of kennis van bedrijfswagens, graafmachines of landbouwmechanisatie. Jij bent creatief en wil graag meedenken over oplossingen. Het is wel belangrijk dat je bereid bent om ook op zaterdagen (niet elke zaterdag) en avonden (2-3 per week) te werken. Je kan de functie in overleg volledig indelen naar jouw gezinssituatie.

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een detachering voor 12 maanden met een goed salaris dat gebaseerd is op jouw ervaring en kennis (minimaal € 2300,- bruto per maand). Na deze detachering kom je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever, een warm familiebedrijf dat graag nadenkt over veranderingen en dus ook openstaat voor jouw input.
Naast een pensioenregeling en de mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur, is er ook de mogelijkheid om een bedrijfsauto te krijgen die je ook privé mag rijden. Deze krijg je zodra je zelfstandig genoeg bent om ook service te draaien. 

Je kan je werkdag zelf indelen zodat je deze kan afstemmen op jouw gezinssituatie.Sollicitatieprocedure

Is jouw interesse gewekt? Wij ontvangen dan graag een recent cv via midden@maintec.net. Wil je graag meer informatie? Bel dan met 026-4438385 en wij vertellen je graag meer!

Informatie over Maintec Midden Nederland

Dit familiebedrijf ziet zijn medewerkers als leden van de familie. Zij vragen veel van hun personeel maar geven er ook heel veel voor terug. Het ideaalplaatje is een bedrijfswagenmonteur met papieren om APK keuringen te kunnen uitvoeren. Dit ideaalplaatje hoef je (nog) niet te zijn maar kan je ook worden. In de werkplaats sleutel jij aan de bedrijfswagens en heb je een passie voor techniek. Weet je iets niet? Geen punt dan leggen je zeer ervaren collega's je het graag uit. Een BBL-traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Maintec Midden Nederland
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ArnhemVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Arnhem.
 • Fulltime Grafisch medewerker Veenendaal

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn op zoek naar een fulltime grafisch medewerker in Veenendaal. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Tijdens deze functie ben jij verantwoordelijk voor het maken van digitale drukvormen. Je komt te werken in een kleine productiehal. De werkzaamheden variëren van het bedienen van diverse machines, administratief afwikkelen van de lopende orders tot het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles.Je zal terecht komen in een sterk groeiende onderneming en je zal werken met de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Magazijnmedewerker omgeving Veenendaal

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime magazijnmedewerker binnen deze organisatie, ben jij verantwoordelijk voor het meten en wegen van de goederen. Elke dag komen er verschillende goederen binnen die gewogen en gemeten moeten worden. Dit kan gaan om pakketten van een paar kilo of pakketten van méér dan 15 kilo. Door middel van een meetinstrument worden de pakketten gewogen en gemeten. De resultaten zijn te zien op je computerscherm. Je zal tijdens deze functie dus ook gebruik maken van een computer. Mocht er wat...

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime operations production engineer

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als full-time operations engineer (bege)leid je alle orderactiviteiten van de door de operations manager of project manager toegewezen opdrachten/projecten op een zodanige manier dat de toegekende opdracht binnen de gestelde termijn, met de beoogde kwaliteit en binnen het budget afgerond wordt. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de operations manager en/of project manager/supporter (projectmatig). Onder jouw taken vallen onder meer de volgende:OrderinformatieBestuderen,...

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime magazijnwerk Arnhem

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Het werk als logistiek medewerker in het distributie centrum is afwisselend, dit komt omdat er verschillende afdelingen zijn. Je mag je voorkeur geven voor een afdeling of wij kiezen een afdeling die voor jou geschikt is. Je kunt denken aan producten voorzien van stickers, producten sorteren of producten verzamelen door middel van een geautomatiseerd systeem. Het distributiecentrum is bereikbaar met het openbaar vervoe

  Olympia Uitzendbureau
 • 2 ploegen draaien in de logistiek per direct

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Het werk als logistiek medewerker in het distributie centrum is afwisselend, dit komt omdat er verschillende afdelingen zijn. Je mag je voorkeur geven voor een afdeling of wij kiezen een afdeling die voor jou geschikt is. Je kunt denken aan producten voorzien van stickers, producten sorteren of producten verzamelen door middel van een geautomatiseerd systeem. Het distributiecentrum is zowel bereikbaar met de auto als met het openbaar vervoer.

  Olympia Uitzendbureau

ArnhemVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Arnhem

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Arnhem? Op de ArnhemVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ArnhemVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank